bocor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bocor êngg krama/ngoko

  1. borot, trocoh;
  2. nggantêr (kêrêp ngocèh);
  3. ks sugih omong.








Kata kunci/keywords: arti bocor, makna bocor, definisi bocor, tegese bocor, tegesipun bocor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.