brêsih-desa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

brêsih-desa

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko brêsih-desa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

karamean lan slamêtan ing padesan sabên taun (lmr gêgayutan karo kramatan ing desa lsp. utawa mbênêri dina adêging desa).









Kata kunci/keywords: arti brêsih-desa, makna brêsih-desa, definisi brêsih-desa, tegese brêsih-desa, tegesipun brêsih-desa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.