bruwun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bruwun

  1. pc rambut pating jriwut
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti bruwun, makna bruwun, definisi bruwun, tegese bruwun, tegesipun bruwun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.