Menyang kontèn

bubrah

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bubrah

ngoko
Krama bubrah
Ngoko bubrah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. rusak sarta padha copot (tmr. piranti-piranti);
  2. ilang tatané (tmr. pranatan, barisan, pikiran);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bubrah, makna bubrah, definisi bubrah, tegese bubrah, tegesipun bubrah

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.