buron

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

buron

Kacocogna karo
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko buron
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

buru.








Kata kunci/keywords: arti buron, makna buron, definisi buron, tegese buron, tegesipun buron
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org