cêlathu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

cêlathu Aksara Jawa: ꦕꦼꦭꦛꦸ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko cêlathu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ngandika ki kandha, gunêman;;

Kacocogna karo clathu.








Kata kunci/keywords: arti cêlathu, makna cêlathu, definisi cêlathu, tegese cêlathu, tegesipun cêlathu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org