cacingên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cacingên Aksara Jawa: (ca)ꦕꦶ (ci)ꦔꦼ (ngê)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (cacing)

  1. nandhang lara marga ing wêtênge akèh cacinge.








Kata kunci/keywords: arti cacingên, makna cacingên, definisi cacingên, tegese cacingên, tegesipun cacingên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org