calonan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

calonan
Lingga: (calon)
krama/ngoko

  1. bakal, kang babal dadi utawa kanggo;
  2. êngg pangantèn wadon;








Kata kunci/keywords: arti calonan, makna calonan, definisi calonan, tegese calonan, tegesipun calonan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.