cap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

cap krama/ngoko

  1. piranti kanggo gawe tulisan utawa gambaran, sêtèmpêl;
  2. tulisan (gambaran) sing disêtèmpêl;
  3. tandha, têngêr ing barang-barang (saka pabrik lsp);
  4. bathikan sing ora dibathik sarana tangan;








Kata kunci/keywords: arti cap, makna cap, definisi cap, tegese cap, tegesipun capBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org