cap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

cap krama/ngoko

  1. piranti kanggo gawe tulisan utawa gambaran, sêtèmpêl;
  2. tulisan (gambaran) sing disêtèmpêl;
  3. tandha, têngêr ing barang-barang (saka pabrik lsp);
  4. bathikan sing ora dibathik sarana tangan;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=cap&oldid=53225"