cap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

cap krama/ngoko

  1. piranti kanggo gawe tulisan utawa gambaran, sêtèmpêl;
  2. tulisan (gambaran) sing disêtèmpêl;
  3. tandha, têngêr ing barang-barang (saka pabrik lsp);
  4. bathikan sing ora dibathik sarana tangan;








Kata kunci/keywords: arti cap, makna cap, definisi cap, tegese cap, tegesipun capBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=cap&oldid=104138"