cap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cap krama/ngoko

  1. piranti kanggo gawe tulisan utawa gambaran, sêtèmpêl;
  2. tulisan (gambaran) sing disêtèmpêl;
  3. tandha, têngêr ing barang-barang (saka pabrik lsp);
  4. bathikan sing ora dibathik sarana tangan;








Kata kunci/keywords: arti cap, makna cap, definisi cap, tegese cap, tegesipun cap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.