cikal atapas limar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cikal atapas limar Aksara Jawa: ꦕꦶ (ci) (ka)ꦭ꧀ (l) (_) (a) (ta) (pa)ꦱ꧀ (s) (_)ꦭꦶ (li)
Lingga: (limar)

  1. pr kabêgjan sing mokal;







Kata kunci/keywords: arti cikal atapas limar, makna cikal atapas limar, definisi cikal atapas limar, tegese cikal atapas limar, tegesipun cikal atapas limar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.