Menyang kontèn

cikbèn

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

cikbèn

ngoko
Krama cikbèn
Ngoko cikbèn
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. karebèn, yabèn;
  2. amurih, supaya.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cikbèn, makna cikbèn, definisi cikbèn, tegese cikbèn, tegesipun cikbèn

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.