cokor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

cokor

  1. êngg pc cakar;
  2. ks sikil, tangan.








Kata kunci/keywords: arti cokor, makna cokor, definisi cokor, tegese cokor, tegesipun cokor Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org