cokor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cokor

  1. êngg pc cakar;
  2. ks sikil, tangan.







Kata kunci/keywords: arti cokor, makna cokor, definisi cokor, tegese cokor, tegesipun cokor

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.