cukup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cukup

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko cukup
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. sêdhêng, ora kurang;
  2. (utawa cukupan) sêdhêngan, ora kurang ora luwih;
  3. (utawa wong cukup) ora kêkurangan, sugih;








Kata kunci/keywords: arti cukup, makna cukup, definisi cukup, tegese cukup, tegesipun cukup
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.