cup

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cup Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu)ꦥ꧀ (p)

  1. utawa cup-êmbi





Nuvola filesystems www.png Terjemahan[?]


Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran

cup /ꦏꦥ꧀/


Kata kunci/keywords: arti cup, makna cup, definisi cup, tegese cup, tegesipun cup