Menyang kontèn

dêmbaga

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dembaga Aksara Jawa: ꦢꦼ (de^)ꦩ꧀ꦧ (mba) (ga)

ngoko
Krama dêmbaga
Ngoko dêmbaga
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êngg tembaga.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dêmbaga, makna dêmbaga, definisi dêmbaga, tegese dêmbaga, tegesipun dêmbaga

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.