Menyang kontèn

dadi tangisan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dadi tangisan (da)ꦢꦶ (di) (ta)ꦔꦶ (ngi)ꦱ꧀ꦱ (s sa)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (tangis)

  1. disesambati kalawan nangis;
  2. njalari akèh sing padha nangisi.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dadi tangisan, makna dadi tangisan, definisi dadi tangisan, tegese dadi tangisan, tegesipun dadi tangisan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.