Menyang kontèn

dadra

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dadra Aksara Jawa: (da)ꦢꦿ (dra)

ngoko
Krama dadra
Ngoko dadra
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

(dadra) krama/ngoko saya banget (tmr. piala lsp).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dadra, makna dadra, definisi dadra, tegese dadra, tegesipun dadra

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.