dadra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dadra Aksara Jawa: (da)ꦢꦿ (dra)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dadra
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

(dadra) krama/ngoko saya bangêt (tmr. piala lsp).









Kata kunci/keywords: arti dadra, makna dadra, definisi dadra, tegese dadra, tegesipun dadra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.