damu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

damu Aksara Jawa: (da)ꦩꦸ (mu)

  1. êngg
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko damu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ko-(tanggap madyamapurusa).









Kata kunci/keywords: arti damu, makna damu, definisi damu, tegese damu, tegesipun damu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.