dandan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dandan Aksara Jawa: (da)ꦤ꧀ (n) (da)ꦤ꧀ (n)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dandan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

tata-tata ngêtrap panganggo (sandhangan), macak;









Kata kunci/keywords: arti dandan, makna dandan, definisi dandan, tegese dandan, tegesipun dandan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.