desa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

desa

  1. (Snk) (Kw) ak panggonan, keblat;
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko desa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhusun

krama
Krama desa
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gêgrombolaning pomahan ing sajabaning nêgara (luwih gêdhe tinimbang dhukuh)








Kata kunci/keywords: arti desa, makna desa, definisi desa, tegese desa, tegesipun desa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.