Menyang kontèn

dhadha-manuk

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dhadha-manuk Aksara Jawa: (dha) (dha) (ma)ꦤꦸ (nu)ꦏ꧀ (k)

ngoko
Krama dhadha-manuk
Ngoko dhadha-manuk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhadha-peksi krama/ngoko dhadha sing mungal.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dhadha-manuk, makna dhadha-manuk, definisi dhadha-manuk, tegese dhadha-manuk, tegesipun dhadha-manuk

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.