Menyang kontèn

dhayoh

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dhayoh Aksara Jawa: (dha)ꦪꦺꦴꦃ (yoh)

ngoko
Krama dhayoh
Ngoko dhayoh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wong kang teka perlu tilik (ndedegi, arep tetuku, ngajak rembugan, sanja lsp);








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dhayoh, makna dhayoh, definisi dhayoh, tegese dhayoh, tegesipun dhayoh

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.