dhuwit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhuwit

  1. krama/ngoko 1/10 wang;
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dhuwit
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

yatra

krama
Krama dhuwit
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sarananing urup-urupan kang diwujudi ing cithakan têmbaga, slaka lsp








Kata kunci/keywords: arti dhuwit, makna dhuwit, definisi dhuwit, tegese dhuwit, tegesipun dhuwit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org