diêbog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diêbog Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦼ ()ꦧꦺꦴ (bo)ꦒ꧀ (g)
Lingga: (êbog)

  1. êngg pc ditêbas
Kacocogna karo bog.








Kata kunci/keywords: arti diêbog, makna diêbog, definisi diêbog, tegese diêbog, tegesipun diêbog
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.