diêdomi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diêdomi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦼ ()ꦢꦺꦴ (do)ꦩꦶ (mi)
Lingga: (êdom)

  1. pc didondomi
Kacocogna karo dom, dondom.








Kata kunci/keywords: arti diêdomi, makna diêdomi, definisi diêdomi, tegese diêdomi, tegesipun diêdomi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.