Menyang kontèn

diênêngake

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dienengaké
Lingga: (eneng)

ngoko
Krama diênêngake
Ngoko diênêngake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipun-kèndelaken

krama
Krama diênêngake
Ngoko diênêngake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. digawé supaya meneng (ora obah, ora nywara);
  2. ora dikapak-kapakaké;
  3. ora diaruh-aruhi, dijothak;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diênêngake, makna diênêngake, definisi diênêngake, tegese diênêngake, tegesipun diênêngake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.