Menyang kontèn

diabarake

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diabaraké
Lingga: (abar)
Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ha) (ba) (ra)ꦏꦺ () krama/ngoko

  1. ak dikabrukaké (tmr. jago kang arep diedu).
  2. ak diagag-agagaké (tmr. gegaman).
  3. ak dicoba arep disumurupi regané sarana ditawakaké marang liyan (tmr. barang kang pangaji)







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diabarake, makna diabarake, definisi diabarake, tegese diabarake, tegesipun diabarake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.