dibatalake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dibatalake
Lingga: (batal)
ak

  1. dianggêp batal, ora dianggêp absah;
  2. diwurungake (lmr tmr. ningkahan).








Kata kunci/keywords: arti dibatalake, makna dibatalake, definisi dibatalake, tegese dibatalake, tegesipun dibatalake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.