dibathik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dibathik

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dibathik
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipun-sêrat

krama
Krama dibathik
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

corak gêgambaran nganggo malam (bakal didadèkake jarit, ikêt lsp).








Kata kunci/keywords: arti dibathik, makna dibathik, definisi dibathik, tegese dibathik, tegesipun dibathik

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.