dibiyak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dibiyak krama/ngoko

  1. êngg dibukak tutupe (jarite, klambune lsp)
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti dibiyak, makna dibiyak, definisi dibiyak, tegese dibiyak, tegesipun dibiyak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org