didhadha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

didhadha
Lingga: (dhadha)

  1. ditadhahi ing dhadha;
  2. dicakup wirasane (layang, wangsit);
  3. (utawa didhadhani) disanggêmi, diakoni, didhadhagi;








Kata kunci/keywords: arti didhadha, makna didhadha, definisi didhadha, tegese didhadha, tegesipun didhadha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.