didoli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

didoli Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦢꦺꦴ (do)ꦭꦶ (li)
Lingga: (dol)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko didoli
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunsadèni

krama
Krama didoli
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

didol, dodol, ngêdol.









Kata kunci/keywords: arti didoli, makna didoli, definisi didoli, tegese didoli, tegesipun didoli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org