Menyang kontèn

diijoli

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diijoli Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦗꦺꦴ (jo)ꦭꦶ (li)
Lingga: (ijol)

ngoko
Krama diijoli
Ngoko diijoli
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipun-lintoni

krama
Krama diijoli
Ngoko diijoli
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dilironi.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diijoli, makna diijoli, definisi diijoli, tegese diijoli, tegesipun diijoli

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.