diingu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diingu Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦔꦸ (ngu)
Lingga: (ingu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko diingu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipuningah

krama
Krama diingu
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diopèni sarta dipiyara lêstarine (tmr. kewan lsp. ent rambut, brêngos, batur lsp);









Kata kunci/keywords: arti diingu, makna diingu, definisi diingu, tegese diingu, tegesipun diingu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.