Menyang kontèn

diirik-iriki

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diirik-iriki Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦫꦶ (ri)ꦏ꧀ꦲꦶ (k hi)ꦫꦶ (ri)ꦏꦶ (ki)

  1. pc didhèdhèki (diesiri arep diepèk lsp)


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diirik-iriki, makna diirik-iriki, definisi diirik-iriki, tegese diirik-iriki, tegesipun diirik-iriki

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.