dijibus

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dijibus Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦗꦶ (ji)ꦧꦸ (bu)ꦱ꧀ (s)
Lingga: (jibus)

  1. ks dituroni.








Kata kunci/keywords: arti dijibus, makna dijibus, definisi dijibus, tegese dijibus, tegesipun dijibus

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.