dikènèkake

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dikènèkaké Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦺ ()ꦤꦺ () (ka)ꦏꦺ ()
Lingga: (kéné)

ngoko
Krama dikènèkake
Ngoko dikènèkake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipun-katenaken, (dipun-ngatenaken)

krama
Krama dikènèkake
Ngoko dikènèkake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pc dimengkènèkaké.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dikènèkake, makna dikènèkake, definisi dikènèkake, tegese dikènèkake, tegesipun dikènèkake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.