Menyang kontèn

dikêbiri

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dikebiri Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦼ (ke^)ꦧꦶ (bi)ꦫꦶ (ri)
Lingga: (kebiri)

ngoko
Krama dikêbiri
Ngoko dikêbiri
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunkebincih

krama
Krama dikêbiri
Ngoko dikêbiri
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diilangi pringsilané supaya ora bisa nurunaké (tmr. kéwan).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dikêbiri, makna dikêbiri, definisi dikêbiri, tegese dikêbiri, tegesipun dikêbiri

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.