dikalungi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

dikalungi Aksara Jawa: ꦢꦶꦏꦭꦸꦔꦶ
Lingga: (kalung)

  1. (disangsangi ki);









Kata kunci/keywords: arti dikalungi, makna dikalungi, definisi dikalungi, tegese dikalungi, tegesipun dikalungi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org