kalung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kalung

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kalung
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sangsangan ki

  1. apa-apa sing diubêdake ing gulu (rante, kacu lsp);
  2. rêrênggan kaya dene rante êmas lsp. kaêtrap ing gulu;
  3. nganggo kalung kang kasêbut;








Kata kunci/keywords: arti kalung, makna kalung, definisi kalung, tegese kalung, tegesipun kalung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org