kalung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kalung

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kalung
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sangsangan ki

  1. apa-apa sing diubêdake ing gulu (rante, kacu lsp);
  2. rêrênggan kaya dene rante êmas lsp. kaêtrap ing gulu;
  3. nganggo kalung kang kasêbut;







Kata kunci/keywords: arti kalung, makna kalung, definisi kalung, tegese kalung, tegesipun kalung

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.