dikapakake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dikapakake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ka) (pa) (ka)ꦏꦺ (ke)
Lingga: (kapak)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dikapakake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunpunapakakên

krama
Krama dikapakake
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ditamani patrap (tindak) apa (kêpriye).








Kata kunci/keywords: arti dikapakake, makna dikapakake, definisi dikapakake, tegese dikapakake, tegesipun dikapakake

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.