dikubur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dikubur Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦸ (ku)ꦧꦸ (bu) (r)
Lingga: (kubur)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dikubur
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunpêtak

krama
Krama dikubur
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

disarèkake, sumare ki dipêndhêm (tmr. mayit).








Kata kunci/keywords: arti dikubur, makna dikubur, definisi dikubur, tegese dikubur, tegesipun dikubur

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.