dilah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dilah Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (la) (h)

krama
Krama dilah
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diyan

Kacocogna karo dumilah.








Kata kunci/keywords: arti dilah, makna dilah, definisi dilah, tegese dilah, tegesipun dilah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org