dilumah

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dilumah Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦭꦸ (lu) (ma) (h)
Lingga: (lumah)

  1. disèlèhakle mlumah;







Kata kunci/keywords: arti dilumah, makna dilumah, definisi dilumah, tegese dilumah, tegesipun dilumah

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.