Menyang kontèn

dimemanuki

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dimanuki, dimémanuki Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦩꦺ () (ma)ꦤꦸ (nu)ꦏꦶ (ki)
Lingga: (manuk)

  1. êngg ak diulat-ulataké saka kadohan, diawat-awati;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dimemanuki, makna dimemanuki, definisi dimemanuki, tegese dimemanuki, tegesipun dimemanuki

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.