diobahake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diobahake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o) (ba) (ha)ꦏꦺ (ke)
Lingga: (obah)

  1. digawe supaya obah (uga ent);








Kata kunci/keywords: arti diobahake, makna diobahake, definisi diobahake, tegese diobahake, tegesipun diobahake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.