Menyang kontèn

diobong

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diobong
Lingga: (obong)

ngoko
Krama diobong
Ngoko diobong
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunbesmi

krama
Krama diobong
Ngoko diobong
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kang diobong, olèh-olèhané ngobong;
  2. dipanasi murih atos (tmr. bata, gendhèng), dimatengaké sarana geni (tmr. gamping);
  3. pc dibebangus, digegasah;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diobong, makna diobong, definisi diobong, tegese diobong, tegesipun diobong

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.