diomahi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

diomahi
Lingga: (omah)

  1. (
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko diomahi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipun-griyani

krama
Krama diomahi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

): ditunggoni dening kang lanang (tmr. wong wadon);

  1. (dipun-griyani
krama
Krama diomahi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

didalêmi ki) diêdêgi omah, diênggoni;








Kata kunci/keywords: arti diomahi, makna diomahi, definisi diomahi, tegese diomahi, tegesipun diomahi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org