dipaèsi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dipaèsi
Lingga: (paès)

  1. ak dirêngga, dipacak;
  2. dikêrik sinome lan alise, banjur dipidih diêtrapi cênthung (tmr. pangantèn wadon).








Kata kunci/keywords: arti dipaèsi, makna dipaèsi, definisi dipaèsi, tegese dipaèsi, tegesipun dipaèsi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.