diplatuk

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

diplatuk
Lingga: (platuk)

  1. ak dicucuk;
  2. ditêgor (tmr. glugu);
  3. ks disanggama;







Kata kunci/keywords: arti diplatuk, makna diplatuk, definisi diplatuk, tegese diplatuk, tegesipun diplatuk

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.